Kultura

[FOTO] Korisnici Doma za starije i nemoćne osobe uživali u koncertu

20-12-2022 • 11:51
Rva
Učenici Glazbene škole Požega i ove su godine odlučili razveseliti korisnike Doma za starije i nemoćne osobe te im prirediti prigodan koncert povodom nadolazećih blagdana.

Učenici Glazbene škole Požega i ove su godine odlučili razveseliti korisnike Doma za starije i nemoćne osobe Požega te im prirediti prigodan koncert povodom nadolazećih blagdana. Nastupilo je nekoliko solista, komorni sastav te tamburaški ansambl. Sve štićenike Doma za starije i nemoćne osobe pozdravio je ravnatelj Glazbene škole Alen Kovačević te im poželio što ugodnije blagdane.

Glazbena škola Požega ovog tjedna također ima svoj Svečani završni koncert.

“Dolazimo do zadnjeg nastavnog tjedna u ovom polugodištu, 19., 20. i 21. prosinca ćemo se predstaviti s tri božićna koncerta ovdje u matičnoj školi u Požegi. Od toga bi istaknuo zadnji, Svečani i završni koncert na kojem će se predstavljati naši ponajbolji učenici. U srijedu tog 21. prosinca ćemo imati i goste, između ostalog, iz Plesne škole Silvije Hercigonje iz Zagreba. Imat ćemo četiri plesne točke iz baleta i suvremenog plesa, osnovnoškolci i srednjoškolci. Također, imat ćemo goste iz jedne od najpopularnijih i najuspješnijih glazbenih škola u Hrvatskoj, naši dragi prijatelji iz Glazbene škole Varaždin. Imat ćemo i dva broja koja su poslali – fagot i oboa, to su dva instrumenta koja se kod nas na školi još ne uče, pa će biti interesantno poslušati te instrumente.“ – rekao je ravnatelj Alen Kovačević prilikom gostovanja u emisiji “Jutro s Matkom“.