Scena

[FOTO] Big Band Požega razveselio Veliku

28-08-2022 • 22:36
Rva
Spomen trg hrvatskim braniteljima u Velikoj večeras je ugostio Big Band Požega s gostima povodom Dana općine Velika i njihova nebeskog zaštitnika sv. Augustina

Spomen trg hrvatskim braniteljima u Velikoj večeras je ugostio Big Band Požega s gostima povodom Dana općine Velika i njihova nebeskog zaštitnika sv. Augustina. Više stotina gostiju, Veličana i prijatelja Big Banda Požega koji ne propuštaju priliku čuti ih kad god je to moguće, uživalo je u zanimljivom programu primjerenom širem krugu ljudi. Bilo je tu i instrumentalnih jazz kompizicija, ali i domaćih i stranih pop hitova u big band aranžmanima.

Od solista pod velikim povećalom bio je rođeni Veličanin Damjan Pirović, koji se dobro snašao pred svojima, dok je najveći pljesak zasluženo pobrala Bruna Oberan Bošković. Ova Požežanka još je jednom potvrdila da je možda i najbolji ženski vokal svoje generacije u Hrvatskoj. Poslušajte:

Osim Brune i Damjana, kao solisti nastupile su uvijek drage gošće Vlatka Kopić Tena i Nera Mamić, te Mario Pavlić. Treba spomenuti da je na ovom koncert kao gost nastupio jedan od najboljih hrvatskih saksofonista Mario Bočić.

Pokrovitelji koncerta bili su Općina Velika i Turistička zajednica Zlatni Papuk.