Društvo

Financijska pomoć za Martinu

12-09-2022 • 11:45
Rva
Pomoć za financiranje operacije i novi život, napisala je tako Martina na stranici za donacije, a njezinu priču pročitajte u nastavku.

Nekolicina dobrih ljudi iz Požeštine je podijelila objavu Martine koja traži našu pomoć. Pomoć za financiranje operacije i novi život, napisala je tako Martina na stranici za donacije, a njezinu priču pročitajte u nastavku.

Na ovom linku možete pronaći sve informacije kako pomoći.

“Moje ime je Martina, imam 23 godine. Već 2 godine trpim nepodnošljive bolove. Nakon mjeseci obilaženja doktora, neurologa, neurokirurga koji su mi dali pogrešne dijagnoze, uz moj još jedan pokušaj odlaska po novom mišljenju otkriveno mi je na magnetu mozga što je problem(konflikt živca i vene) i ustanovljena mi je dijagnoza trigeminalne neuralgije-bolovi ove dijagnoze opisuju se jednim od najvećih bolova koje čovjek može doživjeti, i zaista iz iskustva je tako, ja ih trpim već 2 godine. Odmah je predložena operacija glave s velikim nadom da će biti uspješna. Operirana sam i operacija nije bila uspješna, 24 sata sam vezan za krevet te trpim strašne bolesti. Ova dijagnoza i operacija je jako teška i kompleksna te sam pokušala doći u kontakt s Amerikom i jednim od najboljih neurokirurga koji se bavi ovom operacijom koja je meni potrebna, nakon što je pogledao moje nalaze rekao je da vjeruje da mi može pomoći. Ovo mi daje veliku nadu jer je ovaj neurokirurg spasio mnoge nakon neuspješnih operacija i patnje kao što sam ja prošla i što prolazim, mnoge su digle ruke i rekli da im ne mogu pomoći ali je ovaj kirurg ipak pokazao da nije kraj. Naravno dobila sam ogromnu cifru novca koja mi je potrebna za operaciju. Procjena je oko 100.000$ ili više. Nisam optimistična jer je zaista puno novca, umorna sam od svega ali želim pokušati, možda ipak postoji nada, uz Vašu pomoć da skupim dio novca koji mi je potreban za operaciju i novi život!

“Znam da je pandemija koronavirusa utjecala na financijsku stabilnost mnogih ljudi. Podržite me ako ste u mogućnosti ili samo podijelite link.
Donacijama me spašavate da ne budem ostavljena na milost i nemilost zdravstvenog sustava. Hvala svima i na svakoj donaciji koja mi puno znači!” – poručila je Martina.