Scena

Experience Golden Slavonia osvojio prestižnu nagradu u Italiji

10-10-2022 • 07:26
Rva
Trinaesta je to osvojena nagrada promo filma na svjetskim festivalima.

Višestruko nagrađivani promo film Turističke zajednice Požeško-slavonske županije Experience Golden Slavonia osvojio je nagradu na International Tour Film Festivalu u kategoriji Najbolji turistički film. Trinaesta je to osvojena nagrada promo filma na svjetskim festivalima. Promo film nastao je u produkciji Balduči film d.o.o. i redatelja Bobbya Grubića, vlasnika tri Emmya.

International Tour Film Festival međunarodno je natjecanje za kratke, srednje i dugometražne filmove. 11. izdanje filmskog festivala održalo se u Rimu od 04. do 08. listopada te je bilo popraćeno raznim događanjima i kulturnim programom.

“Sudjelovanjem na filmskim festivalima promoviraju se sve ljepote i turistički sadržaji Požeško-slavonske županije, ali i od struke potvrđuje atraktivnost destinacije Zlatna Slavonija”, rekla je Maja Jakobović.

Na dodjelu i uručenje nagrade za Najbolji turistički film 2022. godine stigla je i izaslanica Veleposlanika Republike Hrvatske u Rimu, Jasena Mesića, generalna konzulica gđa. Iva Pavić koja je također popratila dodjelu uz predstavnike našeg filma županice Antonije Jozić, direktorice Turističke zajednice Požeško-slavonske županije Maje Jakobović i redatelja Bobbya Boška Grubića.

“Izuzetno je zadovoljstvo primiti nagradu za najbolji turistički film 2022. na prestižnom međunarodnom festivalu, a posebno mi je drago što je svečanosti nazočila i generalna konzulica Iva Pavić.”, izjavila je županica Antonija Jozić.

pszupanija.hr