Scena

Eurosong: Bruna Oberan večeras uz Miju Dimšić!

10-05-2022 • 08:23
Slavenko Čuljak
Prijenos prve polufinalne večeri na rasporedu je danas na Prvom programu HTV-a u 21 sat

Hrvatska radiotelevizija prenosi sve tri večeri najvećega svjetskog televizijskog glazbenog natjecanja – natjecanja za pjesmu Eurovizije. Prijenos prve polufinalne večeri na rasporedu je u utorak 10. svibnja na Prvom programu HTV-a u 21 sat, a tada će nastupiti i hrvatska predstavnica Mia Dimšić s pjesmom “Guilty Pleasure”. Prije prijenosa iz Torina, u 20:10 na Prvom emitiramo dokumentarni film “Ususret Eurosongu – priča o Miji”. 

Uz timu naše predstavnice u Torinu je i Požežanka Bruna Oberan Bošković kao back vokal, što je dodatni razlog da pogledate večerašnje polufinale.

U prvom polufinalu za prolaz dalje natječu se: Albanija, Latvija, Litva, Švicarska, Slovenija, Ukrajina, Bugarska, Nizozemska, Moldavija, Portugal, Hrvatska, Danska, Austrija, Island, Grčka, Norveška, Armenija. Izravni finalisti koji glasuju u ovom polufinalu jesu: Francuska i Italija.
Osim na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1), prijenos Eurosonga možete pratiti i na Drugome programu Hrvatskoga radija (HRT-HR2). Radijski komentator je Zlatko Turkalj Turki.

Foto: FB Mia Dimšić, Video: Dora HRT