Sport

Dvostruki uspjeh Ivana Smiljanića na jednom turniru

07-11-2022 • 13:13
Rva
Proteklog vikenda u Varaždinu je održan međunarodni 16. Memorijal Mirko Abramović, na kojemu je nastupilo oko 450 igrača iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Ukrajine, Indije i Hrvatske

Proteklog vikenda u Varaždinu je održan međunarodni 16. Memorijal Mirko Abramović, na kojemu je nastupilo oko 450 igrača iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Ukrajine, Indije i Hrvatske. Prvoga dana član STK Požega Ivan Smiljanić osvojio je 1. mjesto u kategoriji Najmlađih kadeta, dok je drugoga dana potpuno neočekivano u kategoriji dvije godine starijih osvojio izvrsno 3. mjesto uz teške mečeve i borbu.

Natjecateljica STK Požega Nera Vujasinović odličnom igrom ušla je u 16 najboljih, gdje je zaustavljena od pobjednice turnira rezultatom 3:2. Laura Ambruš je s dvije pobjede uspjela proći grupu i plasirati se u završnicu natjecanja, dok je trenerica STK Požega Nikolina Raguž ušla u grupu osam najboljih seniorki turnira. Najmlađi natjecatelji Niko i Vigo Zdelar Škoko te Mato Ivečetić pružili su odličan otpor starijim natjecateljima te je vidljiv njihov napredak iz turnira u turnir. Iz kluba zahvaljuju trenerima i roditeljima na pomoći u organizaciji prijevoza i podršci.