Sport

Domagoj Mandić novi predsjednik Nogometnog kluba Parasan iz Golobrdaca

05-09-2022 • 11:38
Tena Protić
Domagoj Mandić novi predsjednik Nogometnog kluba Parasan iz Golobrdaca.

U klupskim prostorijama, u četvrtak, 01. rujna 2022. održana je izvanredna izborna sjednica Skupštine Nogometnog kluba Parasan jer je nakon nedjeljnog susreta 1. kola 1. ŽNL u kojem je Parasan na gostovanju u Dobrovcu uvjerlijvo poražen od istoimenog domaćina rezultatom 6:1 dugogodišnji predsjednik Mihael Supan podnio ostavku. 

Poslije jučerašnjeg treninga održana je izborna Skupština na kojoj je izabran novi Izvršni odbor na čijem je čelu predsjednik Domagoj Mandić koji je i aktivni igrač kluba dok su dopredsjednici Josip Kovačević i Nikola Jurišić.  Na mjestu tajnika ostao je i dalje Vjekoslav Maričević. 

Mihael Supan bio je predsjednik kluba iz Golobrdaca 6 i pol godina, odnosno od proljeća 2015. te je u njegovom mandatu Parasan osvojio čak 2 naslova prvaka. U sezoni 2017./2018. Parasan je bio prvak 3. ŽNL, a u prošloj sezoni, 2021./2022. klub je osvojio naslov prvaka 2. ŽNL i nakon 22 godine vratio se u 1. Županijsku nogometnu ligu.

Uz sve to potpuno su obnovljene svlačionice, napravljen je novi vanjski wc, a postavljena je i nova stolarija na klupskoj zgradi. Također je sanirana šteta nakon nevremena koje je 06. srpnja 2020. odnijelo krov iznad klupskih svlačionica. 

Tekst: sport-pozega.hr