Društvo

„Cosa Nostra“ se okuplja u nedjelju u Grabarju

12-08-2022 • 11:36
Rva
U današnjoj emisiji „Jutro s Matkom“ gostovao je Mihael Čolić ispred AMK La Familia, organizatora „Cosa Nostra“ tuning i style showa u Grabarju kod Kutjeva u nedjelju 14. kolovoza

U današnjoj emisiji „Jutro s Matkom“ gostovao je Mihael Čolić ispred AMK La Familia, organizatora „Cosa Nostra“ tuning i style showa u Grabarju kod Kutjeva u nedjelju 14. kolovoza.

Klub postoji četiri godine, prošle godine su dobili status udruge i danas broje četrdesetak članova. Po treći puta organiziraju show, na koji se do sada prijavilo devedesetak sudionika, a prijave traju do 13 sati na dan showa.

Automobili će biti podijeljeni u 22 klase, među kojima su ove godine po prvi puta i dB drag kategorije u jačini audio sistema u automobilu. O najboljima će odlučivati iskusni stručni sud sačinjen od znalaca lokalne tuning scene, dok sve posjetitelje očekuje bogata ugostiteljska ponuda i dobra zabava.

Mihael je pozvao sve da se unaprijed prijave putem WEB-aFacebooka i Instagrama.

Ulaz je za natjecatelje 100 kuna, besplatan za svakog pedesetog natjecatelja i onog koji skupi najviše lajkova na instragramu, dok svaki 25 dobiva besplatnu majicu.

Na kraju je zahvalio je brojnim sponzorima koji su im omogućili realizaciju showa.

Cijeli razgovor poslušajte ovdje: