Scena

Citroën Servis i prodaja Radić Slavonski Brod ponovno najbolji distributer i serviser

09-06-2022 • 14:19
Rva
Tijekom krize u autoindustriji uzrokovane nedostatkom elektroničkih komponenata, rastom cijena i rokova isporuke novih vozila, jedna lijepa priča dolazi nam iz Slavonskog Broda.

Tijekom krize u autoindustriji uzrokovane nedostatkom elektroničkih komponenata, rastom cijena energenata i sirovina te višestrukim povećanjem cijena i rokova isporuke novih vozila, jedna lijepa priča dolazi nam iz Slavonskog Broda. Naime, da nije sve tako crno u autoindustriji.

Ovlašteni distributer i serviser marke Citroën, tvrtka Servis i prodaja Radić d.o.o., koja je od strane generalnog uvoznika Citroën vozila za Hrvatsku – proglašena njegovim najboljim distributerom i serviserom u 2021. godini. Tim su uspjehom ponovili identičan uspjeh iz 2019. godine. Također, iz poslovnice Slavonski brod dolazi i najbolji voditelj prodaje novih Citroën vozila.

Nagrada je primjerena najboljima – novo vozilo Citroën C3 u trajnom vlasništvu, model koji je inače perjanica marke Citroën kada je u pitanju količina prodanih primjeraka na hrvatskom tržištu.

Adresa je Osječka ulica 239, Slavonski Brod, na kojoj Vam cijeli tim tvrtke Servis i prodaja Radić stoji na raspolaganju kada su u pitanju nova i rabljena vozila svih marki te usluge servisa i termolakirnice.

„Iznimno sam sretan i ponosan što smo, kao jedan od najmlađih Citroënovih distributera i servisera, uspjeli ostvariti i ponoviti ovakav veliki uspjeh. Rezultat je to predanosti i velikog truda cijelog našeg tima te zadovoljstva i preporuke svih naših kupaca bez kojih ni ovaj uspjeh ne bi bio moguć. Kupci su zaista uvijek na prvom mjestu, mi smo tu zbog njih te ovim putem zahvaljujem svim našim kupcima na povjerenju i preporukama, a mi ćemo se truditi u budućnosti biti još bolji i opravdati njihovo povjerenje.“ – rekao je direktor tvrtke Servis i prodaja Radić d.o.o. gospodin Vjekoslav Radić.

„Ovaj rezultat i uspjeh našeg tima dobiva još više na značaju i težini kada se uzme u obzir da mi radimo u jednoj maloj sredini, na tržištu koje je najmanje kada se uzme u obzir broj registriranih novih vozila već godinama unatrag. Usporedivši to na primjer sa Zagrebom, Splitom, Osijekom i Rijekom, gdje vi unaprijed možete računati na određeni broj prodanih novih vozila, onda zaista moram ponoviti da sam ponosan na naš rezultat i mogu obećati da ćemo s istim žarom i energijom raditi i u budućnosti. Nadam se samo da će se situacija u autoindustriji popraviti, ponajprije s proizvodnjom novih vozila, a potom i s cijenama, a sve na zadovoljstvo naših kupaca kojima se uvijek trudimo izaći u susret kada su cijene u pitanju.“ – dodao je Vjekoslav Radić.