Politika

Božićni prijem Grada Požege: Nastojimo život u ovom gradu učiniti ljepšim

19-12-2022 • 14:34
Rva
Božićni prijem Grada Požege okupio je danas u novootvorenoj Požeškoj kući brojne političke dužnosnike, čelne ljude javnih ustanova, gospodarstvenike i druge uzvanike

Božićni prijem Grada Požege okupio je danas u novootvorenoj Požeškoj kući brojne političke dužnosnike, čelne ljude javnih ustanova, gospodarstvenike i druge uzvanike. Kao domaćin goste je pozdravio gradonačelnik Požege dr.sc. Željko Glavić.

„Prošle godine napravili smo druženje u tada novootvorenoj Gradskoj knjižnici Požega. Ove godine smo u Požeškoj kući, uređenoj u sklopu projekta Požeške bolte, a uz Božju pomoć nadamo se da ćemo sljedeće godine božićni prijem imati u novouređenom Gradskom muzeju Požega.“, rekao je na početku gradonačelnik.

„Ove godine smo nastojali provoditi ono što smo u svom programu obećali, ono što vidimo da su potrebe ovoga grada i ono što osjećamo da građani žele da se radi u ovom mandatu. Za Dan grada prezentirat ćemo što je od započetog završeno, što je u tijeku i što smo pripremili za sljedeću godinu i razdoblje.

Nastojimo se rukovoditi onim što smo na početku obećali, a to je služiti građanima, ne upravljati na način da se dignemo iznad svih, nego da zajedno sa svima djelujemo tako da život u ovom gradu što ljepši. Ako možemo pokazati rezultate, onda smo vjerojatno nešto i radili. Nastojat ćemo da rezultata bude što više, da riješimo sve ono što se u okviru mogućnosti riješiti može. Pri tome očekujemo pomoć svih vas, jer bez vas bi to bilo nemoguće.

Svima koji su nam pomagali na bilo koji način u radu od srca zahvaljujem i molim da nam pomažete i dalje, a ostale pozivamo da se uključe. Otvoreni smo za svaku suradnju, za dobar i konstruktivan prijedlog u interesu građana grada Požege.“, kazao je gradonačelnik Glavić te na kraju svima zaželio sretan i radostan Božić, kao i mirnu, uspješnu i sretnu 2023. godinu.

Prije druženja riječi zahvale svima koji rade na dobrobit grada i građana Požege, te dobre želje povodom božićnih blagdana, uputio je požeški biskup msgr. Antun Škvorčević.