Politika

Antonija Jozić izabrana u Predsjedništvo HDZ-a

11-06-2022 • 18:06
Rva
Odabrano je deset članova Predsjedništva stranke među kojima je i Antonija Jozić, predsjednica Županijske organizacije Hrvatske demokratske zajednice Požeško-slavonske županije

U tijeku je XIX. Opći sabor Hrvatske demokratske zajednice, koji čine članovi (izaslanici) po položaju i izabrani članovi (izaslanici) na izbornim skupštinama županijskih organizacija HDZ-a.

Središnje izborno povjerenstvo HDZ-a provelo je kandidacijski postupak za izbor članova Predsjedništva HDZ-a i članova Nacionalnog odbora HDZ-a koji se biraju na Općem saboru, a čija lista je poznata.

Odabrano je deset članova Predsjedništva stranke među kojima je i Antonija Jozić, predsjednica Županijske organizacije Hrvatske demokratske zajednice Požeško-slavonske županije, aktualna požeško-slavonska županica.

Odabrano je i 40 članova Nacionalnog odbora HDZ-a među kojima su i predsjednik Gradskog vijeća Grada Požege Matej Begić te gradonačelnik Kutjeva Josip Budimir.

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice najavio je da već u ponedjeljak 13. lipnja dolazi u Požegu na poziv Antonije Jozić na sastanak kluba.