Crna kronika

71-godišnjak pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću

08-09-2022 • 08:25
Rva
71-godišnjak pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću

U srijedu 7. rujna 2022. oko 19.35 sati u Pakracu u Ulici Ivana Gundulića na parkiralištu trgovačkog centra, 71-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,53 promila upravljao osobnim automobilom marke „Hyundai“, daruvarskih registarskih oznaka, s parkirališta se uključivao u promet vožnjom unazad te udario u zadnji lijevi dio propisno parkiranog osobnog automobila marke „Audi“, daruvarskih registarskih oznaka u vlasništvu 46-godišnjaka.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 71-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Osumnjičeni za krađu i tešku krađu provaljivanjem

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana s područja Lipika starosti 23 i 48 godina koje se sumnjiči da su u razdoblju od 1. srpnja do 22. kolovoza 2022. u mjestu Antunovac u Oslobskoj ulici iz gospodarskih zgrada otuđili razne strojeve i sitni alat u vlasništvu 27-godišnjaka.

 Također je utvrđeno da je 23-godišnjak u razdoblju 3./4. rujna 2022. u mjestu Antunovac u Ulici Mala ulica, provalio u kuću u vlasništvu 74-godišnjaka i otuđio dvije motorne pile.

Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.