Crna kronika

43-godišnjak pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću u Požegi

07-06-2022 • 08:39
Rva
43-godišnjak pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću u Požegi

U ponedjeljak 6. lipnja 2022. oko 12.38 sati u Požegi u Ulici Pavla Radića, 43-godišnji vozač je pod utjecajem alkohola od 1,89 promila i nakon izvršnosti rješenja o ukidanju vozačke dozvole upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, prešao u suprotnu prometnu traku i lijevim vanjskim zrcalom udario u lijevo vanjsko zrcalo osobnog automobila marke „Peugeot“, požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 20-godišnjak. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 43-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti cestovnog prometa.

Dogodile su se još dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u Požegi u Ulici fra Grge Martića i u Pleternici u Ulici Ivana Šveara.

Teška krađa provaljivanjem

U razdoblju 5./6. lipnja 2022. u Požegi u Vodovodnoj ulici, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u sobu u sklopu svečane dvorane u vlasništvu ugostiteljstva s područja Požege iz koje nije ništa otuđio. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Narušavao javni red i mir

U ponedjeljak 6. lipnja 2022. oko 22 sata u Pakracu u Ulici Petra Preradovića u ugostiteljskom objektu, 43-godišnjak je vikao i galamio nakon čega je razbio dvije boce. Protiv 43-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.