Politika

Županica primila nagrađene odgojno – obrazovne djelatnice

11-10-2021 • 00:00
Rva

Županica Antonija Jozić u Velikoj vijećnici Županije održala je prijem za nagrađene odgojno obrazovne djelatnice te im uručila prigodan poklon

Županica Antonija Jozić u Velikoj vijećnici Županije održala je prijem za nagrađene odgojno obrazovne djelatnice te im uručila prigodan poklon

Marijana Andrišek iz Osnovne škole Mladost Jakšić, Martina Budimir iz Ekonomske škole Požega, Vera  Ćuže-Abramović iz Gimnazije Požega, Zvjezdana Farkaš iz Ekonomske škole Požega, Jasminka Hajpek iz Osnovne škole Antuna Kanižlića Požega, Jadranka Kaučić iz Obrtničke škole Požega, Jelena Kovačević iz Ekonomske škole Požega, Marijana Levar iz Obrtničke škole Požega, Veronika  Lipohar iz  Osnovne škole fra Kaje Adžića Pleternica, Marina Mirković iz Tehničke škole Požega, Dubravka Namjesnik iz Osnovne škole braće Radića Pakrac, Lidija Pecko iz Osnovne škol e Dobriše Cesarića Požega, Lejla Skalnik iz Osnovne škole braće Radića Pakrac i Marijana Škvorc iz Osnovne škole fra Kaje Adžića Pleternica, odgojno obrazovne su djelatnice koje su dobile nagradu Ministarstva znanosti i obrazovanja za kontinuirano unapređivanje odgojno-obrazovnog sustava, a dodjeljuje se povodom Dana učitelja.

Županica Antonija Jozić u Velikoj vijećnici Županije održala je prijem za nagrađene odgojno obrazovne djelatnice te im uručila prigodan poklon. „Uz dobrodošlicu želim vam se zahvaliti na trudu i angažmanu za rad s našom djecom, a kako bi oni izrasli u odrasle ljude pune znanja. Vaš poziv jedan je od težih, ali sigurno i pun ljubavi za prenošenjem znanja na one najmlađe, koji će jednoga dana preuzeti odgovornost na svojim radnim mjestima, u svojoj obitelji i u svojoj zajednici te potom i oni stvarati zemlju znanja i perspektivnih ljudi. Hvala vam na svemu što svakodnevno činite u svojem radu.“, rekla je županica Jozić.

Vera Ćuže-Abramović obratila se u ime svih nagrađenih te posebno zahvalila županici na prijemu. „Smatram da svatko može dobiti ovu nagradu, samo se treba angažirati i ohrabriti na prijavu. Svi nastavnici i profesori rade svoj posao najbolje što mogu, a ono najvažnije je svakako silna ljubav koju imamo prema djeci i prema poslu.“rekla je Ćuže-Abramović te istaknula kako je čast biti na ovome prijemu.