Scena

Završnica Dječjeg tjedna u Požegi

09-10-2021 • 00:00
Rva

Danima otvorenih vrata Gradska knjižnice Požega i prigodnim svečanim programom završio je ovogodišnji Dječji tjedan u Požegi

Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo

Danima otvorenih vrata Gradska knjižnice Požega i prigodnim svečanim programom završio je ovogodišnji Dječji tjedan u Požegi

Danima otvorenih vrata Gradska knjižnice Požega i prigodnim svečanim programom završio je ovogodišnji Dječji tjedan u Požegi. Unatoč ograničenim mogućnostima zbog pandemije, ali i lošeg vremena, održane su brojne aktivnosti za naše najmlađe sugrađanke i sugrađane koje će zasigurno dugo pamtit.

Za današnji, posljednji dan Dječjeg tjedna Gradska knjižnica Požega otvorila je vrata svojim najmlađim sugrađanima te pripremila za njih različite zabavne sadržaje – Igre u dvorcu, natjecateljske igre Ubaci u koš i Slijedi i pogodi, zatim stvaranje otisaka jesenjih slika, kao i modeliranje glinamolom i plastelinom. Program je završio nastupom Glazbene škola Požega i plesačica UO Plesna radionica Ilijane Lončar, a u ime Grada Požege Dječji tjedan prigodnim je riječima zatvorio zamjenik gradonačelnika dr.sc. Borislav Miličević.

– Čast mi je pozdraviti vas u ime gradonačelnika Grada Požege u ovom hramu znanja i mudrosti i to baš danas, posljednjeg dana Dječjeg tjedna u Požegi. Grad Požega je prijatelj djece, a svim ovim događanjima učinili ste ga još bližim djeci, još ljepšim za rast i odrastanje u našem gradu. Svim djelatnicima i čelnicima ustanova i udruga koje su sudjelovale u organizaciji ovoga tjedna prenosim iskrenu zahvalu. Uvjeren sam da će iduće godine Dječji tjedan biti organiziran na još višoj razini znajući kako naša predsjednica društva „Naša djeca“, draga Ines Čereg, voli raditi i surađivati, a tu je i nova pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Maja Petrović i u toj sinergiji će, siguran sam, biti još bolja i uspješnija suradnja. – poručio je zamjenik Miličević.

Pogledajte fotogaleriju.