Gospodarstvo

Sonja Zadravec, voditeljica imanja Stupnički dvori, turistička osoba godine u Hrvatskoj

24-11-2021 • 17:28
Rva
Voditeljici imanja Stupnički dvori Sonji Zadravec uručena je godišnja nagrada za kvalitetu, inventivnost i kreativnost u turizmu – Simply the best

Rivijera Crikvenica domaćin je 22. izdanja turističke burze Put koja se u organizaciji Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA), održava u hotelu Katarina u Selcu. Na jednom od najznačajnijih turističkih susreta u Hrvatskoj okupilo oko 170 djelatnika iz agencijskog poslovanja, hotelijerstva, pružatelja turističkih usluga, sustava turističkih zajednica i turističkih novinara.

U okviru burze dodjeljuje se tradicionalna godišnja nagrada za kvalitetu, inventivnost i kreativnost u turizmu – Simply the best, utemeljena 2009. godine, a zajednički je dodjeljuju UHPA i specijalizirani turistički magazin »Way to Croatia«. Nagrada se dodjeljuje u šest kategorija, od kojih je pet stalnih (ugostiteljstvo, manifestacije, putničke agencije, inovativni projekti, osoba), a jedna promjenjiva. U procesu predlaganja sudjeluju putničke agencije, turističke zajednice, novinari, turistički mediji, tvrtke, udruge i pojedinci iz turističko-ugostiteljskog sektora.

Već smo pisali da je danas nagradu u kategoriji novog projekta osvojio Interpretacijski centar Terra Panonica Pleternica, a raduje nas da možemo reći kako je voditeljici imanja Stupnički dvori iz obližnjeg Brodskog Stupnika Sonji Zadravec uručena nagrada u kategoriji Osoba, koja se dodjeljuje za kreativnost i doprinos razvoju turističke ponude destinacije.

Stupnički dvori, revitalizirano je i sve popularnije imanje koje čine hotel, vinarija i restoran s vrhunskom ponudom i nezaboravnim doživljajem, a jedan od ključnih razloga za novi uzlet i uspjeh upravo je nagrađena voditeljica imanja Sonja Zadravec.