Kultura

SolidArt – radionica kreativnog pisanja

30-11-2021 • 08:25
Tena Protić
Uz pomoć voditelja i grupnog rada, cilj ove radionice je inspirirati i potaknuti želju za pismenim izražavanjem.

SolidArt organizira radionicu kreativnog pisanja koja se održava ovog vikenda, subota 4. prosinca u prostoru Gradske knjižnice Požega od 16:00 do 19:00 sati.

Za radionicu se prijavite ovdje ili na .

Uz pomoć voditelja i grupnog rada, cilj ove radionice je inspirirati i potaknuti želju za pismenim izražavanjem. Također, radionica će promovirati vrijednosti solidarnosti i jednakosti tako što će na zabavan način pristupiti svakom sudioniku i potaknuti ga da ostvari svoje želje i potencijale te upozna druge osobe sličnih interesa.

Radionicu vodi Filip Kordovan, organizira ju tim projekta SolidArt u suradnji s Gradskom knjižnicom Požega. Radi velikog interesa za radionicu kreativnog pisanja, po prvi i jedini put, bit će otvorena mogućnost prijave za sve zainteresirane, bez dobne granice. Sudjelovanje na radionici je besplatno.

Radi epidemioloških mjera je broj mjesta na radionici ograničen, zato požurite s prijavom! Svi posjetitelji knjižnice moraju na ulazu priložiti covid potvrdu ili negativan test.

Otvoreni poziv svim umjetnicima Požege

Otvoreni poziv umjetnicima i kreativcima – želimo predstaviti vaše radove na izložbi pod nazivom “A gdje je kultura?”, u sklopu finalizacije projekta SolidArt, a poziv će biti otvoren do 6. prosinca. Izložba će biti otvorena 11. prosinca u 20 sati u Gradskoj knjižnici Požega, gdje će biti izložena do 18. prosinca.

Ovim putem pozivaju sve zainteresirane da pošalju djela na navedenu temu „kultura u Požegi“. Traže se tekstovi, fotografije, slike, pjesme, crteže, sve što želite prezentirati kako biste prikazali svoje viđenje kulture našeg grada, a vaši radovi će biti izloženi u Gradskoj knjižnici Požega. Ovaj otvoreni poziv namijenjen je za sve pjesnike, fotografe, grafičke dizajnere, glazbenike, pisce, slikare, snimatelje, profesionalce i amatere, i sve druge koji žele pridonijeti ovoj izložbi.

Glavni je cilj ovog otvorenog poziva dati priliku svim građanima Požege, mladima i starima, učenicima, studentima, radnicima i umirovljenicima, da svojim radovima doprinesu stvaranju prostora za promišljanje i razgovor o kulturi u vlastitom gradu.

Pošaljite svoja djela e-poštom na s naznakom u naslovu “A gdje je kultura? ”. Za više informacija pišite na ili na SolidArt Facebook stranicu.

Poziv i izložbu organizira SolidArt team u sklopu projekta solidarnosti SolidArt prijavljenog kroz organizaciju Ocean Znanja, te u suradnji s Gradskom knjižnicom Požega.