Crna kronika

Pijani vrijeđali policiju, tukli se i razbijali boce

07-11-2021 • 07:43
Slavenko Čuljak
Policijski izvještaj, nedjelja 7.11.2021.

U nedjelju oko 0:50 sati u Požegi u Ulici Matice hrvatske u Požegi, 37-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,69 promila vikao i galamio, a prilikom postupanja omalovažavao i vrijeđao policijske službenike.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, 37-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije, te će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi, a protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

U subotu oko 17:30 sati u Pleternici u Ulici Ivana Šveara u ugostiteljskom objektu, 63-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,58 promila vikao i galamio te vrijeđao 31-godišnjeg vlasnika lokala, nakon čega je na ulazna vrata bacio dvije pivske boce. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 63-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, kao i protiv 31-godišnjeg vlasnika koji je posluživao alkoholna pića pijanoj osobi.
U nedjelju 7. studenoga 2021. oko 0:40 sati u Požegi u Cehovskoj ulici, na ulici su se pod utjecajem alkohola verbalno i tjelesno sukobili 22-godišnjak (1,78 promila) i 39-godišnjak (2,10 promila). Oba počinitelja su smještena u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njih slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.