Sport

Peto izdanje nogometnoga turnira za dječake Aureafest Požega 2021.

21-08-2021 • 00:00
Rva

U organizaciji NK Slavonija Požega, a pod pokroviteljstvom Grada Požege, danas se na igralištu s umjetnom travom Sportsko–rekreacijskoga centra u Požegi održava peto izdanje nogometnoga turnira “AUREAFEST POŽEGA 2021."

Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo

U organizaciji NK Slavonija Požega, a pod pokroviteljstvom Grada Požege, danas se na igralištu s umjetnom travom Sportsko–rekreacijskoga centra u Požegi održava peto izdanje nogometnoga turnira “AUREAFEST POŽEGA 2021.”

U organizaciji NK Slavonija Požega, a pod pokroviteljstvom Grada Požege, danas se na igralištu s umjetnom travom Sportsko–rekreacijskoga centra u Požegi održava peto izdanje nogometnoga turnira “AUREAFEST POŽEGA 2021.” Nastupa 12 momčadi sastavljenih od igrača rođenih 2012. godine i mlađih.

Turnir je otvorio požeški gradonačelnik dr.sc. Željko Glavić, poželjevši dobrodošlicu mladim nogometašima i njihovim izaslanstvima te im zaželjevši uspješan nastup na turniru.

Potom je predsjednik Slavonije Tomislav Čabraja uručio zahvalnice mladim kapetanima momčadima koje sudjeluju na turniru. Ove godine to su i dva prvoligaška kluba – NK Osijek i HNK Gorica (Velika Gorica), a uz njih još i HNK Cibalia (Vinkovci), Nogometna akademija Nopo – Legen (Slavonski Brod), NK Marsonia (Slavonski Brod), NK Slavija (Pleternica), NK Požega, NK Amater (Slavonski Brod), NK Belišće, NK Dinamo (Vidovci – Dervišaga) te domaćin NK Slavonija s dvije momčadi.

Klubovi su raspoređeni u tri skupine po četiri momčadi, a u drugi krug, odnosno četvrtfinale plasirat će se dvije prvoplasirane momčadi iz svake skupine, kao i dvije najbolje trećeplasirane. Utakmice se igraju 15 minuta u komadu, a od polufinala 2×10 minuta.