Kultura

Ove subote otvorenje izložbe “A gdje je Kultura?”

09-12-2021 • 10:51
Tena Protić
Otvorenje izložbe održava se u subotu 11. prosinca u Gradskoj knjižnici Požega u 20:00 sati, a radovi će biti izloženi do 18. prosinca

Izložbom “A GDJE JE KULTURA? ” pokret SolidArt završit će ciklus radionica i aktivnosti namijenjenih revitalizaciji kulturno – umjetničke scene u Požegi.

Izložba je prilika za sve građane Požege da svojim radovima doprinesu stvaranju prostora za promišljanje i razgovor o kulturi u vlastitom gradu te da se kroz svoja djela predstave sugrađanima.

Iz SolidArt-a pozivaju sve građane na otvorenje izložbe u subotu 11. prosinca u Gradskoj knjižnici Požega u 20:00 sati, a radovi će biti izloženi do 18. prosinca!

Radovi koji su će biti izloženi, prikupljeni su putem otvorenog poziva koji je bio namijenjen pjesnicima, fotografima, grafičkim dizajnerima, glazbenicima, piscima, slikarima, snimateljima profesionalcima i amaterima, te svima koji su željeli pridonijeti ovoj izložbi.

Izložbu organizira tim projekta SolidArt u suradnji s Gradskom knjižnicom Požega. Projekt je financirala Agencija za mobilnost i programe EU kroz program Europske Snage Solidarnosti.