Društvo

Otvorena „Ninina čarobna Shhhuma“

06-12-2021 • 20:30
Tena Protić
Osim što se održava na području aquaparka, ovaj advent je poseban po tome što nudi pregršt raznolikosti zabave

Otvoren je prvi božićni advent u Aquaparku Shhhumaa, pod imenom „Ninina čarobna shhhuma“.

Tu pomalo neobičnu ideju o organizaciji adventa na području aquaparka,  osmislila je i nadahnula vlasnica aquaparka Nikolina Šutalo, koja je na žalost, tragično preminula prije 2 mjeseca, a po kojoj je ovaj advent i dobio ime. Otvorenje je iz tog razloga i održano na blagdan svetog Nikole.

Vođeni njezinom vizijom i željama, organiziran je ovaj događaj u njezinu čast, a svi oni koji su je poznavali, osjetiti će dašak njezina duha svuda oko sebe jer ovaj advent je spoj svega po malo, te je sve, samo ne klasični advent.

Osim što se održava na području aquaparka, ovaj advent je poseban po tome što nudi pregršt raznolikosti zabave i sadržaja na jednom mjestu, a od čega posebno ističemo sanjkanje na tubama, klizalište od 240m2, svakodnevni svestrani glazbeno-zabavni program, raznoliku i bogatu gastronomsku ponudu za sve posjetitelje, od najmanjih do najvećih uzrasta. Posebno želimo istaknuti i veliki doček nove godine u podne, na staru godinu 31. prosinca od 10-16 sati, sve će zabavljati Libreto band i Cecilija. Posjetitelje očekuje i  popratni zabavni program i za djecu i za odrasle.

Advent je posebno vrijeme u godini, vrijeme posebne ljubavi koju pokazujemo prema bližnjima, prema Bogu. Vrijeme pomaganja i darivanja. Vrijeme veselja i radosti.

“Ovaj advent zamišljen je kao oaza radosti i dobre zabave, božićnog duha i dobre hrane, te obiteljskog druženja. Želimo da najsretnije trenutke ovih blagdana provedete upravo ovdje stoga vas pozivamo i na ostale dane adventa jer zabave neće nedostajati, te se nadamo kako je ovaj advent samo jedan od mnogih koji će tek doći.” – poručuju organizatori.

Detaljni program adventa se može vidjeti na web stranici shhhuma.com, te na društvenim mrežama Aquaparka Shhhuma.

Glazbeni dio programa službenog otvorenja izveli su učenici glazbene škole Požega. Kompoziciju MINI-TRIPS izvelo je Trio rogova: Fran Matić, Monika Mijoković i Klara Filić, učenici Glazbene škole Požega pod mentorstvom profesorice  Kristine Banovac. Također je nastupio mješoviti zbor Glazbene škole Požega sa solistima Miom Raguž, Stjepanom Ribičićem i Lukom Žiberna uz  klavirsku pratnju Sare Stojić a pod ravnanjem profesorice Branke Horvat. Također je nastupio i zbor župe sv. Augustina iz Velike sa spletom prigodnih božićnih crkvenih i svjetovnih pjesama. 

Nakon glazbenog, uslijedio je plesni program koji su izvele Požeške mažoretkinje Plesnog studija Marine Mihelčić i Veličke mažoretkinje.

Povodom otvorenja, pušteni su lampioni želja koji su obasjali nebo, u tom trenutku je „Ninina šarobna šuma“ zablistala dobrim željama.

Podsjetimo da bogat program tijekom cijelog Adventa koji možete pronaći  na web stranicama Aquaparka Shhhuma i društvenim mrežama, gdje se može pogledati detaljan program po danima.  Također vas tijekom cijelog Adventa očekuje kvalitetna i bogata ugostiteljska i trgovačka ponuda u ovoj posebnoj  u cijeloj Slavoniji a i šire , Božićnoj – „Nininoj čarobnoj Shhhumi“.