Crna kronika

Osumnjičeni za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama

08-12-2021 • 08:57
Rva
Naime policijski službenici su temeljem naloga Prekršajnog odjela Općinskog suda u Požegi i Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražili adrese na kojima prebivaju, te teretni automobil koji koristi 21-godišnjak

Protiv počinitelja slijedi kaznena prijava 

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana starosti 21 i 22 godine koje se sumnjiči da su počinili kaznena djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ i „Omogućavanje trošenja droga“. Naime policijski službenici su temeljem naloga Prekršajnog odjela Općinskog suda u Požegi i Županijskog suda u Slavonskom Brodu pretražili adrese na kojima prebivaju, te teretni automobil koji koristi 21-godišnjak i pronašli vagu, nekoliko mobilnih uređaja te amfetamine. Nadalje, kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su se osumnjičeni tijekom ove godine bavili prodajom droge.

Protiv obojice slijedi kaznena prijava zbog počinjenih kaznenih djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ i „Omogućavanje trošenja droga“.

Provaljeno u kuću u mjestu Lukač

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava. U razdoblju od 1.11.2021. do 7.12.2021. godine u mjestu Lukač, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u kuću u vlasništvu  62-godišnjaka, iz koje nije ništa otuđio. 

Prometna nesreća s materijalnom štetom

Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi u Osječkoj ulici.