Društvo

Održana dodjela diploma polaznicima 3. Opće planinarske škole u HPD Gojzerica Požega

23-09-2021 • 00:00
Rva

Jučer je održana svečana dodjela diploma polaznicima 3. Opće planinarske škole u HPD Gojzerica Požega.

Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo Content photo

Predavači i organizatori škole bili su Ivica Šnajder, Frano Barišić i Ana Kesić

Jučer je održana svečana dodjela diploma polaznicima 3. Opće planinarske škole u HPD Gojzerica Požega.

Predavači i organizatori škole  bili su Ivica Šnajder, Frano Barišić i Ana Kesić dodijelili su diplome polaznicima, a nakon toga nastavljeno je druženje u dobrom raspoloženju uz piće i prigodnu tortu.

 U ime svih predavača i organizatora, te cjelokupnog društva Ana Kesić je rekla :”Ova 2021. godina bila je zahtjevna za sve nas, posebno naše školarce koji su dio nastave morali polaziti online. Organizacija takvog načina “daljinskog” učenja, iznimno je teška i zahtjevna. Sve u svemu, uspjeli smo! Mjere su popustile te smo se preselili u učionicu, u prirodu i bilo nam je odlično. Hvala svim predavačima, organizatorima, HPSu na podršci i konačno, hvala našim polaznicima koji su uspjeli sve prepreke savladati. Dragi planinari, ponosni smo na vas ” na kraju je rekla  Ana .