Sport

Odličan oldtimer vikend na Grobniku za požeške vozače

16-08-2021 • 00:00
Rva

Jučer su na autodromu Grobnik vožene čak dvije utrke, nakon subotnjih treninga, uz odlične rezultate naših vozača

Content photo Content photo Content photo

Jučer su na autodromu Grobnik vožene čak dvije utrke, nakon subotnjih treninga, uz odlične rezultate naših vozača

Nema ljetnog predaha za vozače motociklističkog Prvenstva Hrvatske u kategoriji oldtimera.

Jučer su na autodromu Grobnik vožene čak dvije utrke, nakon subotnjih treninga, uz odlične rezultate naših vozača. Najuvjerljiviji je bio Mario Peklić, član MK Sokol Požega, s dvije uvjerljive pobjede u klasi 6. U klasi 7 Miroslav Peklić, također član MK Sokol, u prvoj vožnji bio je peti, a u drugoj je zauzeo četvrto mjesto, sa pola sekunde zaostatka do postolja.

Mladi Sokol Vjekoslav Pavelić po prvi puta je svoje vještine okušao na Grobniku, no to ga nije sputalo da hrabrom vožnjom osvoji dva treća mjesta u iznimno zanimljivim borbama. U istoj kategoriji vrlo dobar je bio i Davor Grgan, član MK Požega Promet, s četvrtim mjestom u prvoj vožnji, te drugim mjestom u drugoj vožnji.

U poretku klubova MK Sokol je peti u obje vožnje, dok je u poretku timova Racing team AC Radić, za koji voze Vjekoslav Pavelić, Mario i Miroslav Peklić, zauzeo u prvoj utrci prvo, a u drugoj utrci drugo mjesto.

Za dva tjedna oldtimer karavana stiže u Slavonski Brod, gdje utrku organizira MK Big Bike RT, na čelu s proslavljenim aktivnim motociklističkim asom Nenadom Jagodićem – Jagom. Završnica sezone i odluka o prvacima Hrvatske je u Požegi na Glavici 11. i 12. rujna.