Scena

Mama-mia: Iz nove Marana peći od danas izlazi i premium pizza Napolitana!

27-09-2021 • 00:00
Rva

Od danas u Požegi sočne i ukusne pizze Pizzerije Mama-mia izlaze iz moderne rotacione peći, jedine takve na području cijele Slavonije

Content photo Content photo Content photo Content photo

Od danas u Požegi sočne i ukusne pizze Pizzerije Mama-mia izlaze iz moderne rotacione peći, jedine takve na području cijele Slavonije

Od danas u Požegi sočne i ukusne pizze Pizzerije Mama-mia izlaze iz moderne rotacione peći, jedine takve na području cijele Slavonije. To je omogućilo da se uz postojeći izbor uvrste i premium Napolitana pizze.

Vlasnik Vladimir Drežnjak ne skriva zadovoljstvo zbog nove investicije.

 – Vidjeli smo ovu peć Marana na specijaliziranom sajmu u Italiji i odlučili ju nabaviti za našu pizzeriju. Ova investicija nam značajno ubrzava pečenje pizze, s obzirom na to da može u rotacionom pečenju peći do osam srednjih ili četiri jumbo pizze. – rekao je Vladimir Drežnjak.

Dodaje da su do sada radili na dvije krušne peći, a na ovaj način omogućili su za svojih šest pizza majstora bolje uvjete rada te znatno kvalitetniju pizzu, koja se sada peče samo 90 sekundi na visokih 450 Celzijevih stupnjeva. Kapacitet je povećan za dvostruko, jer dok ubacite posljednju pizzu, prva je već gotova.

Ova investicija omogućila je da uz postojeću ponudu od pedesetak vrsta, dodaju premium pizze Napolitana, u koje idu samo visoko kvalitetni sastojci, od finog mekog brašna i ekstra djevičanskog maslinovog ulja, do posebnih vrsta rajčice i mozzarelle.

A kako to izgleda u praksi, pogledajte u videu: