Društvo

Koncert grupe Pravila igre u Nininoj čarobnoj Shhhumi

17-12-2021 • 21:31
Tena Protić
Dečki iz popularne domaće grupe Pravila igre večeras su održali koncert u Aquaparku Shhhuma. Ovo je samo početak vikenda punog zabavnog sadržaja u "Nininoj čarobnoj Shhhumi".

Dečki iz popularne domaće grupe Pravila igre večeras su održali koncert u Aquaparku Shhhuma. Ovo je samo početak vikenda punog zabavnog sadržaja u “Nininoj čarobnoj Shhhumi”. Za sutra je organiziran show za najmlađe, i to mađioničar Jozo i zabava maskota s početkom u 10 sati. Navečer nastup ima Jocker band iz Nove Gradiške s početkom u 18 sati, uz to naravno očekuje vas velika ponuda toplog kuhanog vina i gina, kao i finih fritula i kobasica.

U nedjelju od 10 sati održat će se plesna radionica pod vodstvom plesne pedagoginje Ilijane Lončar, a od 11 sati bit će predstava “Crvenkapica” Gradskog kazališta Požega. Također u nedjelju, od 17 sati bit će druženje i fotografiranje s Djedom Mrazom. Navečer će se održati koncert Electric corn by Bruna Oberan, s početkom u 18 sati. Atmosferu s današnjeg koncerta grupe Pravila igre pogledajte u nastavku.