Sport

Cross country: Imamo pojedinačnog, klupskog i timskog prvaka Hrvatske

18-12-2021 • 14:30
Slavenko Čuljak
Požega je uz motocross i cestovne moto utrke od ove jeseni i mjesto cross country motociklizma, zahvaljujući obitelji Pandžić i Međunarodnoj utrci „Zlatni lug“

U Otočcu je danas održano proglašenje najboljih vozača, klubova i timova u disciplini cross country za 2021. godinu.

Požega je uz motocross i cestovne moto utrke od ove jeseni i mjesto cross country motociklizma, zahvaljujući obitelji Pandžić i Međunarodnoj utrci „Zlatni lug“ koju su po prvi puta organizirali na svom imanju u Emovačkom Lugu, uz podršku Moto kluba Požega Promet i njihovog Zlatni Lug Racing Teama.

Moto klub Požega Promet je klupski prvak Hrvatske, a Zlatni Lug Racing Team timski prvak Hrvatske za 2021. godinu. Moto klub Požega Promet zaslužio je i nagrade za okoliš, te kao najbolji organizator i klub ove discipline, dok je Zlatni Lug Racing Team najbolji tim discipline.

Pojedinačno, Matej Jaroš je prvak Hrvatske u najjačoj kategoriji Gold te je ujedno i najbolji motociklist discipline cross country. Leo Pandžić je nakon odustajanja u zadnjoj vožnji zauzeo ukupno treće mjeste u disciplini Silver, a vrijedne bodove za osvajanje klupskih i timskih naslova osvajali su i druga dva brata Pandžić – Mihael i Leo, koji su također preuzeli nagrade.

Čestitamo!

Foto: Moto klub Požega Promet