Politika

Aleksandra Šutalo predložena za treći mandat na mjestu ravnateljice Gradske knjižnice Požega

23-11-2021 • 15:51
Slavenko Čuljak
Aleksandra Šutalo je diplomirana bibliotekarka i diplomirana novinarka iz Požege, ravnateljica Gradske knjižnice od 2013. godine

Na sjednici Gradskoj vijeća Grada Požege u utorak 30. studenoga naći će se i Rješenje o imenovanju ravnateljice Gradske knjižnice Požega.

Upravno vijeće Gradske knjižnice Požega raspisalo je natječaj za ravnatelja Gradske knjižnice Požega 7. listopada. Na raspisani natječaj pristigla je jedna zamolba i to Aleksandre Šutalo, sadašnje ravnateljice Gradske knjižnice Požega. Upravno vijeće je na svojoj sjednici održanoj 8. studenoga usvojilo Odluku o prijedlogu za  imenovanje ravnateljice Gradske knjižnice Požega kojom osnivaču Gradu Požegi za ravnateljicu u daljnjem mandatnom razdoblju od četiri godine predlaže Aleksandru  Šutalo.

Aleksandra Šutalo je diplomirana bibliotekarka i diplomirana novinarka iz Požege, ravnateljica Gradske knjižnice od 2013. godine, a ako to potvrdi Gradsko vijeće Grada Požege, novi mandat krenut će joj već sutradan 1. prosinca 2021. godine.