Scena

Mama Mia la pasta i Vila Vladorena: Novo gastronomsko i smještajno proširenje u Požegi

Danas • 20:10
RVA.hr
Obitelj Drežnjak, koja u Požegi već uspješno vodi pizzeriju i slastičarnicu, svoje je gastronomsko carstvo proširila otvaranjem Mama Mia la pasta restorana u Ulici dr. Franje Tuđmana. Osim gastronomskog dijela, povećali su i broj ležaja na području grada, uz otvorenje prenoćišta Vila Vladorena.

Obitelj Drežnjak, koja u Požegi već uspješno vodi pizzeriju i slastičarnicu, svoje je gastronomsko carstvo proširila otvaranjem Mama Mia la pasta restorana u Ulici dr. Franje Tuđmana. Osim gastronomskog dijela, povećali su i broj ležaja na području grada, uz otvorenje prenoćišta Vila Vladorena.

Otvorenje su danas proslavili uz obitelj, prijatelje i poslovne partnere, a za javnost je restoran službeno otvoren od petka, 5. prosinca.

Glavni kuhar je Dario Jelušić iz Novoselaca, koji je svoje radno iskustvo stekao radeći kao šef kuhinje u Valamaru. Pod njegovim vodstvom iz kuhinje će izlaziti domaća tjestenina, a bit će tu i a la carte jela, kao i napoletana pizze. U unutrašnjem dijelu restorana je 48 sjedećih mjesta, dok će vanjska terasa nuditi još dvadesetak mjesta.

U prostoru iznad restorana nalazi se deset soba i jedan apartman, ukupno 28 ležaja. Rezervacije za noćenja bit će moguće putem Bookinga i Airbnb-a, a gostima će se nuditi puni i polupansion.

„Drago mi je da sam uz pomoć svoje obitelji i djelatnika te svih ljudi koji su ovdje radili, završio ovaj projekt. Mislim da smo napravili lijepu stvar, ne samo za našu obitelj i tvrtku već i za cijeli grad i županiju, pa i za Slavoniju.“ – rekao je Vladimir Drežnjak dodavši kako će u budućnosti u prostoru pokraj restorana biti otvorena i pekara.