Crna kronika

Pijan s traktorom u kružnom toku skrivio prometnu nesreću

21-04-2024 • 13:08
Rva
Alkohol, traktor i kružni tok su bili dobitna kombinacija za ovu prometnu nesreću.

Policijsko izvješće: U subotu 20. travnja 2024. oko 16 sati u Požegi na raskrižju ulica Zagrebačke i Šijačke ceste, 40-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola od 1,18 promila upravljao traktorom, ulaskom u kružni tok nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je prešao na travnatu površinu i udario lijevim kotačima vozila u stup javne rasvjete. Protiv vozača slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola

Policijsko izvješće: U nedjelju 21. travnja 2024. oko 0,05 sati u Požegi u Osječkoj ulici, policijski službenici su u prometu zatekli 31-godišnjeg vozača koji je pod utjecajem alkohola od 1,22 promila upravljao osobnim automobilom. Također je utvrđeno da je vozilu istekla valjanost prometne dozvole i osiguranja. Protiv vozača slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o obveznim osiguranjima u prometu.

Došlo do požara

Policijsko izvješće: U subotu 20. travnja 2024. oko 12.15 sati u mjestu Novi Mihaljevci, 68-godišnjak je u radionici koja se nalazi u sklopu kuće opaljivao okvire za košnice te je otvorenim plamenom izazvao požar koji se proširio na unutrašnjost prostorije.
Foto: arhiva/ilustracija