Scena

Otvara se novi McDonald’s u blizini naše županije?

24-07-2023 • 14:48
Rva
Nije strano da se mnogi žitelji Požeško-slavonske županije upute u Slavonski Brod i McDonald's koji je tamo otvoren 2017. godine, a još jedan kod Nove Gradiške će nekima možda ipak biti bolji izbor.

Kako iz neslužbenih izvora doznajemo, na lokaciji odmorišta Dragalić na autocesti A3 koje je već nekoliko godina zatvoreno, gradi se novi McDonald’s. Naime, dana 08. srpnja 2020. godine Hrvatske autoceste d.o.o su u ovom javnom glasilu objavile oglas za Javno nadmetanje za povjeravanje prava korištenja cestovnog zemljišta za gradnju pratećeg uslužnog objekta i obavljanje pratećih djelatnosti na lokaciji odmorišta Nova Gradiška – Dragalić – sjever, autoceste A3. Javno otvaranje ponuda održano je 09. rujna 2020. godine, a uslužni objekt čija gradnja je započela je ni više ni manje nego McDonald’s.

Nije strano da se mnogi žitelji Požeško-slavonske županije upute u Slavonski Brod i McDonald’s koji je tamo otvoren 2017. godine, a još jedan kod Nove Gradiške će nekima možda ipak biti bolji izbor – iako se nalazi na autocesti.

Restorani brze hrane McDonald’s-a posjetitelje privlače najmodernijim tehnologijama u sklopu koncepta „Made For You“ čija su posebnost samostojeći kiosci za naručivanje gdje u miru možete odabrati i platiti naručene proizvode. Bez obzira je li to sočni Big Mac s dva odreska od 100 posto goveđeg mesa ili Cheesburger s kriškom izvrsnog topljenog sira i hrskavim krumpirićima, hrana se počinje pripremati tek nakon zaprimanja narudžbe pa je još svježija i ukusnija kad vam dođe u ruke, poručili su.

Iz McDonald’s-a su također objavili kako traže menadžer/ica na treningu Nova Gradiška/odmorište Dragalić A3. Također su naveli kako traže timske igrače koji svoj rast i razvoj vide prvenstveno u području rada i upravljanja ljudima, uz svakodnevno praćenje visokih standarda rukovanja namirnicama i pripreme gotovih proizvoda u tehnološki visoko opremljenom radnom okruženju. Cijeli natječaj za posao dostupan je ovdje.