Politika

Šarić: “Tako smo na zahtjev Mjesnog odbora isporučili traktorsku kosilicu”

29-03-2022 • 06:22
Rva
S lijepim proljetnim vremenom krenule su i veće aktivnosti po mjesnim odborima, s ciljem realizacije potreba na terenu.

S lijepim proljetnim vremenom krenule su i veće aktivnosti po mjesnim odborima, s ciljem realizacije potreba na terenu. Gradonačelnica Pleternice Marija Šarić je sa timom krenula u obilaske pleterničkih naselja.

“Zima i nije bila duga niti snažna, tako da nije bilo nekakvih potreba za intervencijama zimske službe, no zato s dolaskom proljeća kreću aktivnosti na uređenju okoliša. Tako smo na zahtjev Mjesnog odbora Požeške Sesvete isporučili traktorsku kosilicu kako bi bili u mogućnosti održavati velik prostor u središtu sela.” – istaknula je gradonačelnica Šarić.

Uz Požeške Sesvete i Buk, gradonačelnica Šarić je posjetila i Požešku Koprivnicu gdje se radi nadogradnja Vatrogasnog doma, ali i Mjesnog odbora Poloje gdje su u tijeku radovi na pripremanju površine za izgradnju mjesnog doma.

“Uvijek nastojimo ostvariti zajedničku suradnju i podupirati aktivnosti mještana u želji za boljim uvjetima života. Tako i ovdje u Poloju jako veseli angažman mještana na uređenju ovog prostora. Vjerujem kako ćemo ovakvom suradnjom uz pomoć fondova EU i nacionalnih sredstava realizirati njihovu želju za mjesnim domom.” – istaknula je gradonačelnica Marija Šarić.

pleternica.hr