Arhiva

Limači NK Požege osvojili turnir “Sv. Nikola”

09-12-2013 • 00:00
Rva

Igralo se u dvije kategorije - U8 i U10. Naši osvojili obje.

Content photo

Igralo se u dvije kategorije – U8 i U10. Naši osvojili obje.

Proteklog vikenda u Slavonskom Brodu je po prvi puta održan nogometni turnir „Sv. Nikola“, u organizaciji Škole nogometa Marsonia. Natjecalo se u dvije kategorije limača. U kategoriji U8 natječu se djeca rođeni 2005. godine i mlađi a u kategoriji U10 rođeni 2003. i mlađi.

U obje kategorije pobjednici su bila djeca Nogometnog kluba Požega. Kod mlađih limača među sedam ekipa, Požega je u finalu bila bolja od Škole nogometa Batrina sa 6:1, a za Požegu su igrali Matej Perić, Benedikt Romić, Toni Barišić, Borna Knezović, Ivan Lončarević, Luka Obućina, Luka Čolić, Matej Mihelec i Borna Soukup.

U kategoriji U10 natjecalo se 16 ekipa, a u finalu su limači NK Požege uvjerljivo nadigrali domaću Marsoniju  rezultatom 5:2. Za Požegu su igrali Tin Ujević, Marko Milobara, Stjepan Matanić, Bruno Raguž, Martin Šubara, Mateo Ivanešić, Roko Anić, Borna Knezović i Emil Đaković.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Stjepan Matanić iz redova NK Požega. Obje ekipe vodio je trener Mario Raguž, a limači NK Požege trenutno se natječu i u Zimskoj ligi u Slobodnici, gdje brane prvo mjesto iz prošle sezone.